فهرست مطالب:

UCL "tyverialarm" جاسازی شده: 7 مرحله
UCL "tyverialarm" جاسازی شده: 7 مرحله

تصویری: UCL "tyverialarm" جاسازی شده: 7 مرحله

تصویری: UCL
تصویری: Sygeplejerskerne modtager ALT for damernes Kvindepris 2016 2024, جولای
Anonim
UCL تعبیه شده است
UCL تعبیه شده است

her fortæller jeg om min tyverialarm

مرحله 1:

مرحله 2: برنامه نویسی جاسازی شده اصلی Tyverialarm

من دستورالعمل آموزشی vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

alarmsystem der virker ved hjælp af en magnetisk sensor der samtidig indstillet efter timer så den selv skifter mellem standby tilstand og alarmtilstand. Hvor آماده به کار vil alarmen aldrig aktiveres. من alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring. Alarmaktivering vil aldrig kunne ske i standby tilstand. Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

مرحله 3: Materialer

متریالر

· Arduino MEGA 2560 med usb forbindelse تا کامپیوتر

· سنسور لمسی

· سنسور میدان مغناطیسی هال

· LED RGB

· تخته نان

· لدنینگر

مرحله 4:

کدینگ

for at finde ud af hvor lang tid Arduinoen har været i steppet، bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder و bruger intervaller i koden har Jeg simuleret به وقت تا 1 ثانیه. For at nemmere for at teste og bedre at kunne vise løsningen.

در حال حاضر در حالت آماده به کار و skal skifte تا alarmtilstand ، می توانم skifte eller blinke for at vise at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

N denr den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen aktiveres kan kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker og returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den، er i. som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er der en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

مرحله 5:

Temperatur sensoren er i virkeligheden en magnetsensor men

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

مرحله 6: IO Liste

سنسور آهنربا = 2

سنسور RGB

گرون = 9

Rød = 11

Blå = 12

trykknapper

آهن ربا = 3

لمس = 4

مرحله 7: بحث و گفتگو

Jeg har lavet et simpelt alarmsystem der kan fortælle hvis

den bliver brudt og sat op sådan at den holder styr på weekend و من تا زمان hverdage der kan sætte en alarm و band de tidspunkter man har brug for en tyverialarm p.eks. Arbejdspladser.

ویدئوی udvikling

زیرا در udvikle mere på produktet kan jeg نصب بلوتوث را می توانید به راحتی از طریق trådløse forbindelser مردان را از کار بیاندازید. Som kan være med til sidst WIFI forbindelser and større. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm og mod oversvømmelser der skal noget lyd på samt sensor der registrerer vand og mark. Samt andre typer som man kan bruge en alarm for.

توصیه شده: